Dziś widziałem jak lataliście podjechałem sobie pojeździć po polnych drogach i patrze a tam biało czerwony "latawiec". Chciałem później zobaczyć z bliska z drogi na Tworóg, ale już chyba się zwijaliście bo ktoś tylko puszczał same latawce i zaraz później składał, więc nie podjeżdżałem. Ale biało czerwony Pan bardzo nisko latał prawie jakby chciał mi podać rękę
_________________ ~/ ):( galeria ):( LastFM "...sometimes the sound of goodbye is louder than any drum beat..." www.wpyskowicach.pl tomek (at) wpyskowicach (dot) pl
glajtman, zanim powiekszylem fotke, to myslalem ze ktos wam stara szafe podrzucil na pas startowy
_________________ ~/ ):( galeria ):( LastFM "...sometimes the sound of goodbye is louder than any drum beat..." www.wpyskowicach.pl tomek (at) wpyskowicach (dot) pl
Ostatnio zmieniony przez ttr Pon Lip 19, 10 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administrator odpowiada tylko i wyłącznie za techniczną stronę funkcjonowania forum. Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników. www.forum.wpyskowicach.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi. Konta aktywowane są przez Administratora przynajmniej raz dziennie. Jeśli masz potrzebę pisz na adres E - MAIL.