Wysłany: Sob Lip 03, 10 23:48
ja też tego nei rozumiem, dac tam pare nowych ławek, czy boisko postawic, czy bramki, trzeba byc troche zrytym,żeby siedzieć w tej radize miejsckiej i nic z tego nie wystosować:P
a Tak na poważnie rzecz biorąc, to naprawdę , wystarczy tylko kilka ruchów,żeby coś pięknego powstało:)
gdy powiedzialas "do dawnej swienosci" chodzilo mi ze drama bedzie w starym korycie przez co park bedzie zalany
_________________ ~/ ):( galeria ):( LastFM "...sometimes the sound of goodbye is louder than any drum beat..." www.wpyskowicach.pl tomek (at) wpyskowicach (dot) pl
ttr, lepiej żeby nie był zalany i niech już zostanie to koryto co jest, ale o drzewostan można by zadbać i jakieś ławeczki, może huśtawki dla dzieci by się przydały.
Szukajmy sobie burmistrza z południowej dzielnicy bądź z Dzierżna. Może taki spojrzy inaczej na potrzeby tej dzielnicy a w tym również na stary zabytkowy park.
Przejeżdżałem o 19.30 wczoraj i widziałem pięknie wykoszoną trawę, nowe schodki w nowym miejscu. Nie jest źle.
Światła to u nas(Gliwice) zapalają o 21.00 i pewnie w Pyskowicach też tak jest.
_________________ ach, gdzie te Pyskowice sprzed lat???
i pamiętaj: huśtawka, rząd, rządzi, rzadko, zażądał,
Sonka, dziś Cię rozumiem. 5.15 rano wychodzę przed dom, a tu jak w kopalni normalnie. Ciemnoooooo! strach się bać. Dobrze, że mieszkam w miejscu, gdzie dużo reklam jest.
Ale w parku chyba ładnie w dzień
_________________ ach, gdzie te Pyskowice sprzed lat???
i pamiętaj: huśtawka, rząd, rządzi, rzadko, zażądał,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administrator odpowiada tylko i wyłącznie za techniczną stronę funkcjonowania forum. Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników. www.forum.wpyskowicach.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi. Konta aktywowane są przez Administratora przynajmniej raz dziennie. Jeśli masz potrzebę pisz na adres E - MAIL.