Gdzię się wybieracie?
A moze już gdzieś byliście?
Ja szczerze mówiąc nie mam jeszcze żadnego konkretnego planu, a to oznacza że skończy sie pewnie na kilku dniach w górach. Niestety finanse znowu nie pozwolą aby zrobić sobie wypad nad Polskie morze, może za rok?
Pogoda jest, wczoraj musiałem w koszulce chodzić cały dzień tak mnie spiekło przed wczoraj A dziś od rana słońce jak marzenie Krem z filtrem i na plaże gnamy i oczywiście pozdrawiamy !
_________________ Życie zaczyna się po czterdziestce - давай наливай, поговорим.
Ostatnio zmieniony przez rzezba Sro Sie 11, 10 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administrator odpowiada tylko i wyłącznie za techniczną stronę funkcjonowania forum. Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników. www.forum.wpyskowicach.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi. Konta aktywowane są przez Administratora przynajmniej raz dziennie. Jeśli masz potrzebę pisz na adres E - MAIL.