Dobrze wiemy, że Gwarki czy Igry to lepsze imprezy i Pyskowice nigdy im nie dorównywały i raczej nie będą, ale powinniśmy się cieszyć, że mamy w mieście jakieś imprezy, które nie są znowu aż takie złe.
Ale Pyskowice powinny się wzorować... a na Dożynkach i Dniach Pyskowic przeszkadza mi głównie to że jak się bawię to co druga osoba patrzy się na mnie jak na pijanego aż bawić się odechciewa...
Ale Pyskowice powinny się wzorować... a na Dożynkach i Dniach Pyskowic przeszkadza mi głównie to że jak się bawię to co druga osoba patrzy się na mnie jak na pijanego aż bawić się odechciewa...
Trafiłaś w 10
Same sztywniaki w tym mieście, co z zegarkiem pilnują czy o 22:01 już jest spokój na placu
Ale to że pod blokami awantury trwają całą noc to już tylko zza firanki kukanie, bo przecież łatwiej jest oskrażyć organizatora imprezy, niż lokalnych pakerów
_________________ P.Y.S.K.O.W.I.C.E
Ostatnio zmieniony przez Myszor_PCE Pon Lip 19, 10 16:59, w całości zmieniany 1 raz
A jak ktoś powiedział że to powiat czy gmina decyduje co bedzie na dożynkach to dlaczego u Nas robią wiochę same zespoły które są na TVS a w Gliwicach Zabrzu TG są zespoły z górnej półki ???
Czy my jesteśmy gorsi ??
Ostatnio zmieniony przez concept Czw Lip 29, 10 23:09, w całości zmieniany 1 raz
U nas są dożynki powiatowe...
A szczerze mówiąc to na zespoły z TVS przychodzi najwięcej ludzi, a jak kiedyś były jakieś młodzieżowe to pojawiła się garstka osób. Poza tym w tym roku było u nas już Kombii i Dżem - za mało???
niektórzy chyba nie wiedzą na czym polegają Dozynki i jakie to święto, zobaczcie sobie program z Dożynek Powiatowych z minionych lat i porównajcie. Ciekawe do jakich wniosków dojdziecie...
ale pewnie i tak będziecie upierać się przy swoim ;-/
Jeśli powiatowe to zaprośmy jakiegoś dobrze znanego wokalistę którego lubią młodsi i starsi i ściągnijmy do naszego miasta ludzi z innych miast.
Jak w Gliwicach są koncerty to z Pyskowic, Toszka, Zabrza a nawet z Bytomia przyjeżdżają !!!
No chyba nie liczycie na to że ktoś na Dożynki zaprosi jakiegoś nergala
To jest święto rolników, świeto plonów które w tym roku podobno nie będą zbyt obfite.
wczoraj wracając z wakacji natrafiłem na koncert Big Cyc w Charbowie z tego co widziałem wiocha mniejsza niż Bycina tak więc Pyskowice tym bardziej mogą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administrator odpowiada tylko i wyłącznie za techniczną stronę funkcjonowania forum. Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników. www.forum.wpyskowicach.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi. Konta aktywowane są przez Administratora przynajmniej raz dziennie. Jeśli masz potrzebę pisz na adres E - MAIL.